hemma(L)

har vart hos issa.
det var kul;)
hennes pappa lagade jätte god mat.
sedan åkte jag hem.
har inte direkt kul men.

har vart sur hela jävla dagen.
tack vare en liten eller ja inte så liten ****.
jag seriöst hatar dej.
du kaxar som fan.
kan du inte bara lägga av!!!
liksom man mår bara skit.!

inte för att jag tycker synd om mig själv men!?


aja.
 saknar allt folk;)
kramen på er// alexandra(L)

ps. tänk på den nya headern;)<3)

Men ni?! :D

Men vad dåliga ni är på att kommentera då! :o
Vi vill ha massa kommentarer ju :D:D:D:D:D <3


Värsta snöstorm ute, usch..

Möööbler

Jag älskar ordspråk som betyder.. Helt awesome ju.
Förresten, moster har vart här och lämnat möbler. Vetrinskåp, sekretär, fåtölj med fotstöd. Rätt awesome då jag säkert får ha något i mitt fula rum. Haha, nej, men vi ska ju göra i ordning mitt rum efter jul, typ. Det blir säkert bra när det är klart. De tror jag iallafall.. ;)


Jag< och Matilfa> 
DU ÄR BÄST GUMMAN! ♥

This is me, del 2

This is me, del 2 kommer nu. Jag har märkt att det är lättare att skriva vad man hatar, än vad man älskar, för jag älskar så gaaalet mycket. :)

Jag hatar verkligen när jag får massa kladd på min dator. Jag gillar inte när min säng är o bäddad innan jag går och lägger mig. Jag vill alltid att mamma ska sträcka lakanet, för.. de har hon alltid gjort. Jag gillar inte att höra mig själv, när jag sjunger på inspelning i studion. Blää.
Jag fattar inte varför många tror att lucia var blond och varför brunetter ska ha tråkigare. Inte ett dugg tråkigt att vara brunett faktiskt! :D 
Jag gillar inte värmecréme. Jag mår illa av viss parfymlukt. Jag gillar inte skolmaten så där värst mycket. 
Jag älskar att hitta betydelsefulla citat och göra test på facebook! 
Jag äter ofta så mycket godis så jag mår illa, för jag tycker det är så gott. Jag tar 30-40 minuter på mig att bara äta frukost när jag ska till skolan. Jag gillar inte att blogga, när jag inte vet vad jag ska skriva. Jag hatar kyla. Jag gillar inte instrumental musik, som bara låter som en massa flumm. Jag gillar inte att äta med kniv och gaffel. Jag hatar att känna mig utanför och annorlunda. Jag älskar att härma mamma, gå efter och göra som henne, hon brukar gapskratta. 
Jag älskar färg, men har sällan på mig färgglada kläder :( Jag hatar mitt stökiga skåp i skola. Jag gillar inte svenska lektionerna. 
Jag älskar Marabou choklad med digestive. Jag hatar mörk choklad. Jag diggar google crome. Jag gillar inte mat med frukt i. Jag gillar inte choklad och Coca Cola i kombination = hostmedicin. Jag gillar inte heller samsung mobiler. Jag gillar inte att sitta i matsalen och äta centralt när alla ser. Jag har ett eget hörn med Rebecka i skolan som vi älskar. Jag har en överfull pappers-grej som vi har i klassrummet, som vi ska ha våra matteböcker etc i. Den är överfull, och de ramlar alltid ut massa papper.. 
Jag älskar att titta på hästsport på TV men gillar inte att se på trav. Jag älskar att ha håret uppsatt i en boll, tofs eller utsläppt med flätat, krusat hår eller nått. Jag tar sånglektioner i skolan och kommer alltid 10 minuter försent till idrotten pga sånglektionerna, men de får jag. Jag är beroende av lipsyl (typ) för jag älskar lukten. 
Handkräm är läskiga grejer. Jag gillar inte att vara kladdig på händerna. Jag älskar 3 rätters middagar. 

Allt för idag. Kommer några delar till, när jag har tid och lust :D LOVAR inom kort :D <3
/EMMMAA ♥


Ny header insatt!

Asballt, nu har jag satt in en ny header. Uppdatera sidan, så ser ni den. :)
Fin, eller ful? Kommmeeenteera gött folk :)♥

Puss /Emma

nu;)

nu ska toni kolla in på bloggen så jag tyckte att man skulle skriva lite(L)
toni är en av mina bästa vänner. han betyder otroligt mycket för mig.
han är så himla snäll, jag fattar inte hur schysst han är.
gillar dej stort bästaa vän(L)

This is me, del 1

Jag heter Emma, och ska försöka få in massa info om mig här då. Några inlägg ner, ser ni Alexandras med. Läs de med ;) 
Jag älskar hästar och hatar mobbing. Typ de värsta jag vet. Jag läser typ inga bloggar, för jag tycker det är så förbannat tråkigt. Kan kolla in på några få ibland, men annars så skiter jag i de totalt. Jag älskar mina kompisar, och hatar verkligen när tröjan syns nedanför jackan. Blää. Jag hatar överklassiga tjejer. Får spykänsla. Jag gillar inte för brun foundation och tjockt lager med mascara. Jag gillar inte att shoppa. Ibland kan det vara kul, men inte alltid. Jag hatar mattor, dom är förjävla tråkiga. Jag orkar inte heller med vissa på kören som är.. där borde jag hålla tyst. Jag är hatar ägg, potatismos, blodbudding, lever, ärtsoppa, och annat sjukt äckligt. Jag gillar inte att att ta överdrivet mycket plats. Jag hatar vissa folk som ser förbi en. Jag älskar Alexandra & Rebecka plus många fler. Jag pallar inte med killar som går och taffsar och klänger och tror det är tillåtet. Jag älskar choklad och sushi.
Jag spelar innebandy och håller på med hästar och sång. Hatar min egen sångröst, men skiter i det totalt. Jag hatar att gråta, men älskar att vara arg. Konstigt nog. 
Jag har sjukt dålig humor, men älskar den ändå. Jag har tre syskon. Jag har jävligt djupa känslor och tänker alldeles för mycket. Tänker snarare 24timmar om dygnet och jag gör rätt eller fel hela tiden. När jag blir irriterad och arg brukar jag bli rätt uppkäftig, speciellt mot dem som jag känner väl, men de brukar gå över snabbt. När jag är glad så ler jag hela tiden, och är snäll. 
Jag är typ alltid ärlig mot mig själv men självförtroendet sabbar en hel del. 0 självfötroende.
Jag älskar godis, och saknar den jag var tillsammans med, galet jävla fucking mycket. Jag älskar havet och att ha myskläder på mig. Jag älskar att sitta vid datan och hitta texten till betydelsefulla låtar. Jag hatar mina ögonbryn. Jag orkar aldrig med mitt utseende och litar ofta inte på mig själv. 
Jag rodnar för ingenting och säger typ alldeles för ofta. Jag gillar inte korv, eller falukorv. Jag hatar bönor och mitt nuvarande fula rum. Jag tycker sällan synd om mig själv, de är bara onödigt. Jag skriver sällan ut vad jag tycker och tänker på bloggen då jag är rädd för att någon annan ska läsa de. 
Jag har hittat Alexandra Hjorth och Rebecka Kristiansson plus många fler som är sjukt lika mig i sättet. Tror nästan att Alexandra och Rebecka är dem som är mest lika mig till sättet av alla dom jag träffat. 
Jag hatar att prata skit och sådant löjligt. Jag älskar kärlek, och spänning. Min humor är speciell, få fattar den. Jag brukar ofta få folk som skrattar och frågar om jag är normal när jag är fullt allvarlig. Jag hatar att ta plats där det är mycket folk, och när jag blir irriterad blir jag helt galen, inom mig. 

Jag älskar de mesta, men hatar få saker. Där har ni lite info om mig. Kraamis /Emma ♥

Omen tittaa :D

Tjenare! :)
Har fått in ett tidsinställt inlägg eftersom Rebecka kommer och sover hos mig idag, så ska vi antagligen greja en del, och typ vara med folk och sådant behövligt.
Nu sitter jag antagligen och äter frukost, och ska snart ta på mig kläder och sminka mig och things like that.
Tänkte att dethär med smink, kläder osv, kanske inte är denna bloggens grej riktigt.. 
Vi riktar ju egentligen in oss på både tjejer och killar, då jag vet att det är killar från skolan som läser ibland. As gryyymt. Kram till er asså :) 
Men så, jag tänke typ lägga in ett sminktips, men hejdade mig snabbt, för njaah. Inte denna bloggens grej kanske..! 

Men nu, så är jag antagligen nyvaken egentligen, så ah.. :) 
Vi skulle egentligen äta sushi men mamma vet inte hur man gör, så vi tar de i morgon i stället, så får mamma plugga på hur man LAGAR sushi :) 

Men ah,
ha en asgrym dag.

/Emma ♥

<3


the inlägg, men inte klar.... bara ett smak prov.

Jag är lite trög men, det är okej. För jag är mej själv. jag är en människa som tänker mycket på allt. ska jag göra nåt så ska jag göra de bra! jag trivs mest när de är kallt. dålig på att hålla ordning. jag blir inte kär i en kille pga hur han ser ut. min dröm är att bli polis, jobba på teater eller bli författare. jag gillar att sjunga men vet att jag suger på de. har svårt för att gilla hur jag ser ut, alltid nånting som inte är bra. får jag ett bra betyg är jag glad resten av dan! mina mobiler går sönder utan anledning, jag rör dom knappt? jag älskar att shoppa, lite för mycket... jag har en blogg, men jag tycker själv att den är alldeles för tråkig! är varken kvälls människa eller morgon människa. har massa kompisar i tanum som jag skulle vela träffa mer, dom formar mig faktiskt till den jag är. de värsta man kan dricka är kaffé, bläääääää! jag skriver en bok på svenskan om livet, kommer bara på mer och mer att skriva på den om, men jag kommer skämmas när den är klar... jag har varit wanna be fjortis i femman. Riktigt dåliga tider.. är den otekniskgaste som finns! jag är lätt att övertala, alldeles alldeles för lätt! min bästa kompis är moa, utan henne skulle jag inte klara mig! jag har aldrig haft ett riktigt förhållande. är dålig i skolan men vill inte erkänna de! har bara gått några få gudstjänster i hela mitt liv.. jag har aldrig varit full. har aldrig laddat ner. blir sur och på dåligt humör när jag inte räcker till, måste flytta på mig för nån mycket bättre ska fram, HALLÅ!? JAG VAR VÄLL HÄR FÖRST? jag städar en gång i veckan på ett kontor, har de som jobb.  har en massa örhängnen! springer inte så snabbt men kan springa långt. jag har varit depp sen jag börja 4.an eller t.o.m 3.an på grebbestad för utfrysning sen för en miljon andra saker nu. jag tror bara i kyrkan och jag har inget imot innvandrare!liksom va tusan har dom gjort. Gillar inte skinka på macka, särskilt inte på hönökaka. Det goda brödet liksom. Spelar både forboll och futsal. Men även innebandy.

Har träning 7 gånger i veckan. Har ljugit rakt i fejan på nån men är för feg för att säga vem jag har gjort det mot. Ingen ska tvinga mej att röka. Bara jävligt omoget. Hatar när större folk bara skiter i än eller skriker åt än att hålla :keft då! Älskar skräck filmer. Gillar att vara rädd. Det får mej att känna mej. Down to earth. Hatar när folk tror sig elr bara är allmänt kaxiga. Gillar inte ketchup på pannkakor. Fast vem gör det?! Min kille just nu är den enda killen jag nånsin varit riktigt kär i. Snart tre månader. Gillar värklgen inte bär folk lägger sig i. Hatar att se dum ut för folk. Man vill ju hellre se bra ut. Men man kan inte hjälpa det, jag har lätt för att grina på filmer. Älskar pojken i randig pyjamas. Gillar kebab och killen som jobbar på fyren, han är as schysst! När man anklagas för nått man inte gjort. Elr blir kallad dumma saker. Gillar att hjula och känna mej fri. Som när man åker båt på sommaren och känner vinden blåsa genom sitt strimliga och salta hår. Gillar mina kusiner extremt starkt. Älskar melon tuggumin. Hatar när datan damapar. Jag har träffat min själsfrände. EmmaElin Louise Spetz Wedberg. Hon är precise likaadan som mig. Gillar att färga håret.

Nu kankser du blir skrämd. Men jag gillar när man har skadeglädje. Har gillat oliver, men kommer aldrig att göra mer. Har flugit flyg plan mer än 40 gånger och varit i mer än 10 länder. Älskar flygplatsen i Bangkok. Har spelat fiol, bas och gittar. Missar alltid min lektion på gitarren.Aja lite om mig!


;)

har det väll allmänt bra;)
vi kollade på bio , som emma sa;)<3
asså alla killar klagade på att vi två och några flre grina.
såg såklart inte hela filmen.;) marcus älsk(L)
men det var ju inte så konstigt, och så satt jag bredvid minflikcah:P<3
e lite skärrad, vet inte riktigt hur jag ska ta in mina känslor.
älskling åker till en tjej i norrköping imorn.
men man måste ju lita på honom så(L)
för jag älskar dej så(L)
och emma jag finns alltid för dej(L)
om man inte lita på nån så kan man lika gäna bara dra.
då har man inget att göra där.


bio: pojken i randig pyjamas.
ganska bra. men man skulle nog inte  kollat på filmen
och läst boken, fö det bli lite konstigt. man ta in
så olika känslor.

var med min kompis igår, vi kollade på skräck film.

film:Halloween 3 elr 8;S
den va jätte bra... den vaa bara ''lite'' läskig.


ni få bilder på båda filmerna.
och jag ska nog köpa pojken i randig pyjamas.Pojken i randig pyjamas.
betyg: 4½ av 5.en till bild.

film: halloween 8.

tips: the last song.
en till bild;)
aja kamen på er// alexandra(L)Yes, så är de!

Har inte bloggat, för jag inte haft lust, och för jag inte orkat med vissa grejer. Så det blir bara lite snabba uppdateringar nu.
Känner att huvudvärken ligger och smyger och är lite trött i kroppen.. Styrketränade på gympan, och känner mig allmänt off. Så jag skippar innebandyn idag, :'(
Jag är ju sjukt känslig. Vi var på bio idag och såg "Pojken i randig pyjamas" och jag grät seriöst i slutet! O.o
Iallafall, så har väl dagen i övrigt vart bra! :) Eller en del av den iallafall! 
Eh, jag ska nog inte skriva om gårdagens hoppträning asså, för jag kände mig inte alls bekväm på hästen jag satt på, och då blir det hela skit!

Såg vad Alexandra hade skrivit, naw älskar dig med Alexandra <3
/emma


blir bara så ledsen;( <3

asså jag tror inte jag fattar riktigt heller. men jag vet hur illa man kan !!!
så ni får förfansluta upp med det ni gör. åhhh ni är så himla omogna!!!
vill bara säga att jag finns för dej emme(L)
alla som gör sådant omoget kan fara till helvete.
ni e så låga , har ni inget annat för er elr??
än att säga dumma saker som kränker andra ?!!!
det är ren mobbning.
fyfan säger jag bara!!!'' yester day is history tomorow is a mystirye but today is a gift.''
'' and you always stand by my side.''och jag finns för dej med emme(L)
''cuse every time we toutch i get the magic.''


aja kramen på er// alexandra(L)

Dagens låt in my heart <3

Dagens låt är såklart ... 

Total Eclipse Of The Heart <3


Hemma

Tjena<3
Nu har jag kommit hem från skolan och ätit plus pluggat. Musik prov i morgon.. Blääh..
Iallafall, idag var jag nog rätt glad. :) Bra det ^^

Men iallafall, har pluggat matte, engelska, försöker med franskan plus musiken.. Musiken kan jag typ nu. Tror jag.. Hehe.. 
Men nu ska jag försöka med den jäkla franskan som bara inte går!!! :( 

/Emma<3

?!

va bara arg. det är inte meningen. men mitt internet dampade. det är färför jag inte har kunnat blogga. och jag har inte kunnat gå in på datan alls. usch!!!!!!!!!!!!och vafan ska manfå finnar på hakan ör?!!! åh blir bara så suur;)!!!!
ingen funkar för mej... fyfan!!!!!!!!!!!!!!vill inte längre. det funkar inte. blir bara ledsen. gråter ut i brist , det bara rinner. för du inte fatttar. men nu. snälla nu måste du.. förstå!!<3

Musik tips

Nu kommer dagens låt tips från mig, Emma.
Värt att killar lyssnar på den och tittat på texten. Den betyder något enormt för tjejer. SÅ kanske ni kan förstå lite?

Aja, här är den iallafall. /Emma


Blogga, med mer tips

Känner att bloggen kan bli lång tråkig i längden, så vi nästan aldrig lägger in musiktips. 
Så, nu ska det komma lite inlägg, med musiktips, citat, ridpass, sånglektionerna, filmtips osv.. :) 
Tror det kan bli rätt bra faktiskt! 
Jag ska iallafall försöka med bättre uppdatering. 
/Emma ♥


madde(L)

idag har jag vart med madde(L)
hon sov över igår(L)
hahah har lite kul asså. bara för att v har kollat påharry potter;) men jag måste dra för jag ska strax up till tanum och kolla på fotboll .
förlåt för dålig uppdatering.
aja kramen på er//alexandra(L)


Möblera om rummet?!

Den rubriken var när jag skulle möblera om rummet, och idag har jag faktiskt gjort det.

Funderade lite, och kom fram till att detta skulle bli bra:


Fast neee.. Denna iden blev inte bra. Så vi fick ta tillbaka lite grejer.. Jobbigt..!

Men de roliga är att vi ska antagligen tapetsera och sätta sminkbord och speglar.. Ni vet, så de ändå lyfter upp rummet lite. Nu ser det förjävligt ut. Grått, ful laminatmatta.. AAAH.. Barnsligt.. Bläää.. 
Men de blir säkert bra efter jul. <3

/Emma

Tjena!

Sorry för sämst uppdatering, men har verkligen haft fullt upp. Inte för jag haft en jättestor blogglust men..
Ska iallafall försöka göra en ny header på något roligt tema. Liksom i Emma & Alexandra style ;)

Dagens motto:
"Be yourself, run the rock hard." 

/Emma

Vi ska..

Vi ska ändra grejen på bloggish, så vi kommer fortsätta blogga som vanligt fast med nya things liksom ;)

Jul ju! :o

Såg Alexandras inlägg, och jag lägger också upp de jag kommit på att jag önskar mig! :) 
Men kommer säkert missa typ hälften av allt jag önska mig.. :p 

Men såklart lite mer saker..! Typ kläder, smink och sådant.
Men tog bara med de intressantaste enligt mig. ;)Måste berömma Alexandra som är grym på att uppdatera nu också!! ♥

Kram /Emma♥

jul snart;)

snart så fyller man år och julafton;)
fylller bara 12 dagar innan julafton;D
nu kommer min fina önskelista;)

 

kommer få min nya pissemiss i january...:)  ladda upp bild;)


hittar inte länken just nu. men ni får bild sednan..


aja kramen på er// alexandra(L)

haha...

är så jävla flummig;)
har seriöst inget att göra.
har precise gjort klart min matte läxa.
kom fram till att när jag fyller 13 har jag
levt i 113880 timmar. fatta länge...;DDD
ahhahahahahhaah
aja måste dra...
kramen på er// alexandra(L)

''enda gången jag backar , är nar jag tar sats''

Tjena!

Idag har de som sagt vart skola. Rätt chill & lugn. Men ändå jobbigaste dagen på hela veckan.. 
Men iallafall, så kom Håkan (musiklärarn) och frågade om jag ville vara med i kören. Så självklart! :)<3

Ska jag skriva om sånglektionerna? Vad vi gör osv? Hur de går osv? Vad vill NI?! 

Kram. /Emma <3


;(

mådde dåligt i morse så jag gick inte till skolan.
jag somnade om . jag vaknade när kl var 09:30 .
då skulle man såklart må jätte bra. och bussen gick fem minuter efter.
fan inte min dag asså. men jag får ta den andra bussen som går 10:45
åhhhhhhhhh blir så arg. men måste till skolan endå.
jag ska ju vara med therese. älskar henne(L)
jag ska ju klippa mej sedan:)<3
 aja herrå.
kramen på er//alexandra(L)

therese imorrn.

imorrn blire therese:DDDD
vi kommer ha så fucking kul.,ingen fattar nog på riktigt vad vi håller på med. jag tror inte vi fattar heller;) vi börjar på bandyn på torsdag osså:))))as kul. jo jag ska klippa mej med(L) kankse förja lite till:)<3 åh älskar det(L) du e så snill..<3 älskar dej värkligen.


bara för jag älskar dej!<3

Emmas hiss och diss! <3


* Skolan, stor diss. 
* Att man har dåliga perioder då man mår dåligt.
* Dålig musik :p 
* Äcklig mat..! 
* Regn väder...
* Dåliga tv-program.
* Jävligt falska människor. 

* Att de är hoppträning på onsdag <3
* Vi sjunger i mikrofoner nu på sånglektionerna. <3
* Snälla folk :-)
* Kompisar
* Nice kläder, (haha, men vad är nice kläder då undrar ni?! haha..)
* Hästar såklart ;)
* Vissa bloggar :)<3
* Bra musik!


De var nog allt för stunden som jag kan komma på. Men om ni vill lära känna mig och Alexandra mera får ni gärna ställa frågor till oss! ;) <3

/Emma♥

naw :') <3

Gud, såg inlägget som Alexandra gjorde! Naw.. Så är de faktiskt! Precis så! <3 Älskar dig Alexandra :D
Alexandra har TVÅ MÅNADER med sin pojkvän idag, GRATTIS TILL ER :D:D <3

Iallafall, dagen har vart rätt bra. Jag är verkligen sämst på att uppdatera, men ni får nöja er med den uppdatering ni får eller vad man säger. :) Så titta in i bloggen ibland emellanåt, så ser ni uppdatering. Eller ja.. :)

Nu ska jag lyssna musik, och göra en hiss och diss lista tror jag. Pusshej! <3 /Emma

EmmaElin Louise

emmaelin louise

jag älskar dej.viste intre allt vi var så lika. inte bara utseendet utan hur vi klädde oss. alla humor. fan va roligt vvi hade. vi e så himla lika. du e som min försvunna tvilling syster, som jag aldrig träffat:) hur kul kan man haa asså. asså det är inte allt. båda är decemberbarn. vi klär oss lika. ganska lika utseende. men det mystiska är... att vi lärde aldrig känna varran. it comes naturly. selena gomes.haha.

men iaf,,, 2 måånader igår. skit kul:')
älskar dej så himla mycket.
du är så himla fin(L)

men idag, nu är jag påväg till skolan. vi har gympa .så himla tråkigt. den enda förutom jag som inte gillar gympa är therese. men det är så himla tråkigt. gillar bara att prestera i det som jag är bra i. gillar inte att förlora...;)
sånn är man bara, inte jätte kul. men sånt som man får leva med(L)

eftersom jag  srek om emma elin louise.
, i detta inlägget. fåre bli bild på henne med(L)now i know how it feels.

emma elin louise(L)

hittade detta bland utkasten.
fint skrivet?
hahaemma elin louise.
du är så himla fin. jag vet inte hur jag ska förklara det. vi e så lika. inte bara hur vi klär oss utan på sätttet. samma gammla humor. men en sak vet jag. att jag älskar dej(L) det är som att ha en syster som jag inte träffat förut. vi blev så fina i håret så(L)  gillar dej starkt. plus att vi lärde aldrig kännna varran. it comes naturly. haha selena gomes.


iaf. nu är jag påväg till skoan. träning idag. jätte kul(L) vi ska spela distrikt mäster skap.
på min födelsedag. skit kul. awsome(L) längtar tills att få tfäffa allt folk imorrn.
se hur dom reagerar(L) har ju färgar håret brunt(L) tack emmapemma(L)
                                     du är en riktig konsträr.


aja efterrsom jag skrev om emmapemma så fåre bli bild på henne med(L)ps. valde ju den finaste bilden? <3

Random inlägg.

Känner att jag har brist på vad jag ska blogga om. Vad vill ni läsa, vad vill ni veta om MIG - Emma? Eller Alexandra? ;)<3
Alexandra. <3

Jag hade aldrig sett likheten förr,
men gud vad kul vi hade med varandra. Liksom, vi var lika på något vis. 
Vi hade så kul, så mycket skratt & ja.. Vad ska man kalla det.
Färga håret på varandra, hm, ja.. De kan man ju göra om man har tråkigt! :) 
Plus, jag visste inte att vi var så lika till sättet som vi egentligen var i vissa delar.
Vi liksom, tänkte samma osv. Coolt! 
JAG ÄLSKAR DIG ALEXANDRA! :D <3


Musik :)

Tjeeeeeeeeeeena! <3
Nu sitter jag och lyssnar på en låt om och om igen. :) 
Men ah, men jag ska nog gå & fixa mig nu. Känner att jag hänger lite efter nu asså..! 

Puss /Emma. 

I don't know if I miss you. You have changed.

hemma;(

nu har jag åkt hem från emma..
jävlar va vi är lika igentligen.
ÄLSKAR DEJ EMMA ELIN!!!<333333
haha kollar på pansionärs jävlar.
det är precise min humor, det är så jävla kul;D
då var under håret färgat:) jätte fint.
tack emma(L)2 månader imorrn:)<3

Vi är + färgat hår :)

Hejsan alla söta! 
Idag har vi blogg"ägare" varit med varandra! Skitakul!! Haha, ah, men vi går lixom i samma klass så whuuut ;) 
Men iallafall, vi har färgat håret.. Eller typ underhår + slingor. Bilder kmr.. 
MÅSTE CHILA, HEJDÅ <3

hallå<3

emma pemma blire idag:)


haha vi kommer ha skit kul;)


ilu people:)

kramen på er// alexandra(L)

Godmorgon + bestämt mig.

Tjena!
Sitter och dunkar musik. Listen to your heart. Helt awesome låt! 

Men iallafall, jag har bestämt mig för att börja blogga lite annorlunda. Lite mer humor liksom. För det blir lätt så tråkigt att bara läsa en löpande text om ni förstår. Plus, så vet jag vad jag får i julklapp/födelsedags present, så ah... Detta kan bli bra! ;)

Alexandra kommer idag. Ska titta på hur man färgar underhåret, för mamma ska typ bort eller något. Men ah.. :p <3

/emma

Parfymer.

Sitter här och kollar in massa parfymer. Gud vilket sortiment egentligen! Helt galet. 
Jag har gått igenom mammas parfymer och luktat så mycket att jag har ont i huvet nu..
Men jag ska visa en jag gillade skarpt. Sedan har jag en annan som jag använder rätt mycket. Men den tar vi inte upp nu. :) 

Google bild.

Parfymen är riktigt god enligt mig. Helt lagom. En Emma parfym helt enkelt. :)

/Emma <3

nu har jag inget att göra;(

man har så himla tråkigt hela tin:(

inte alls kul;(

aja men imorrn kommer det bli kul:)

jag ska ve med emma pemma:)

kanske färga underrhåret;)<3

kommer bli skita kul:)

haha

aja skriver mer imorrn.

har inte vart social för att jag inte har hunnit:)

kramen på er// alexandrasnön bara försvinner...
precise som allt annat;(...

Skriver lite om hoppträningen i onsdags!

I onsdags var jag då och red hoppträning på tark, eller vad man nu säger. Ska försöka förklara utförligt hur de gick. 

Först och främst så är Simon väldigt stel. Hela halsen var stel. Öppnorna gick bra, då jag kände hur kan följde med och hur skänklarna hjälpte. 
I galoppen var han en aning långsam, jag drev nog lite dåligt också då jag kände mig förlamad i hela benet! 
Men han gick inte sådär jättefint, han var bättre i hoppningen, då han har lagom galopp till hindret och kom rätt bra in på hindret.
I svängarna kändes han väldigt utåtställd. Helt stel i halsen. Mitt fel, eftersom jag inte fick han så bra ställd på uppvärmingen.
Vi hoppade typ, lite studs och ja, lite blandat. En oxer var de också.. Typ sådant vanligt. Vickan sa att det var lite rep. från tävlingsesongen för hästarna. 
När vi hade några bommar, sedan några meter fram till hindret, så skulle vi ta det i trav och hoppa lilla oxern. Det gick finfint, men han tog typ, ett steg galopp innan oxern. 
Men sedan, när många före mig skulle hoppa en bana så passade jag på att jobba lite med bettet och skänklar i skritt. Han började bita lite på bettet. Så han började mjukna lite. 

Men så mycket mer var det nog inte. Här får ni lite bilder från KM:et :) 

Nu så går de inte ladda upp de bilder jag tänkte. Men här är några iallafall! :)
Btw, i morgon kommer Alexandra <3

Kramis /Emma ♥


Tjena igen!

Japp, nu har jag gjort header till två tjejer som rider på samma ridklubb, som också går i en hoppgrupp där! Två hur gulliga som helst :) <3
Den blev såhär:

Om du är vill ha en header, och jag känner dig, är de bara att skriva typ på msn eller nått.. ;)

Aja, puss <3
/emma


Hemma från skolan!

Tjena bloggen! ;) Btw, förlåt för dålig update..
Nu har jag kommit hem ifrån skolan. Det var elevråd idag, och jag & Moa sitter med i det från vår klass. Men iallafall, nu sitter jag med i styrelsen också. Haha, rätt kul faktiskt, är jag konstig som tycker det?! Påverka är alltid kul =)
Iallafall, dagen var rätt chill. Ska vara med Tonje sedan antagligen, och mysa med mamma ikväll eller nått. 
Men i ska ringa Alexandra sedan också! :) 

Ha de awesome sålänge, /Emma <3


träning strax:)

nu ska jag på träning
så jag måste strax gå.
känner att jag säger strax alldelles för mycket.
men måste dra.
kramen på er// alexandra(L)

Hejsan, känns som några dagar sen?

Tjena bloggish!
Asså, har inte bloggat, för jag har verkligen inte haft någon som helst lust med att ens blogga. 
Men ah, så synd att inte Alexandra ringde igår så jag kunde va med henne efter skolan :(<3<3<3<3
Men iallafall, alla är helt underbara i skolan. Dom som faktiskt bryr sig. *hjärta på er*
Känns som jag inte bloggagt på ett tag, men de var bara typ igår? Haha, orkade inte blogga i morse. Men erkänn man tappar lusten helt och håller ibland? 
Nu ska jag plugga till nått musikprov hade jag tänkt. Så jag liksom är förberedd. Men jag orkar typ inte :p 

Kram sålänge, /Emma <3

ville bara säga... :)

vill bara säga till er,
att idag på franskan så hitta jag och emma en sång.
den sjungs av Celine Dion och den heter  Ne partez pas sans moi...
den är jätte bra(L)
älskar låten.
och den var med i eurovision song contest 1988:o
endå så bra(L)

aja kramen på er// alexandra(L)


haha google pic.
distrikts mästerskap hemma  här dåe:)

12 december(L)

då e man oxå 13 år;)

skolan:)

nu sitter vi i no salen.
anton sitter bredvid mig;)'
lite kul sådär:)
måste strax dra:)
men vi gör frågor iaf ...:)
hahah as kul:)
emma hälsar och tonje med:)
och anton:)


repris:)

bilden är till moa.
du vet vad som hänt:')

aja kramen på er// alexandra(L)

jag emma, bloggade inte idag, för jag inte mått sådär bra när jag kommit hem ifrån skolan. puss <3 /emma ♥

dagens :')

dagens schema:)

skolan.
såklart gympa:)
engelska förhör.
ah massa.
sedan tycker jag
att jag kan va med
emmapemma fågelskrämma:)
sedan cirkelträning:)
ganska kul faktiskt:()
haha fin smile :() ahha<3
jag tycker den kan se utså:)<3


kanske inteser ut så men.
bryr mig sten hårt .

jävligt fet, jo tack.jag vet.

älskar er.
aja kramen på er// alexandra(L)

hemma:)

nu är jag hemma från en hård träning:)
jag är jätte glad:)
har bara lite ont i huvet(L)
men det får gå:)
jag älskar dej(L)
pusspuss
måste dra herrå(L)
kramen på er//alexandra(L)

Tjeena! :D

Tjena! <3
Dagen i skolan var ändå rätt bra idag. Helt sjukt bra vänner jag har :') ♥
Nu sitter jag och lyssnar på kärleksvisan. Ska till ridklubben och hoppträna.
Ska jag skriva om dagens hoppträning sen? för skoj skull... ♥


Summer, I want yaah back.. <3

alexandras hiss Ir diss...<3

ja, har nu tid att blogga lite så:)

jag hissar(L) :
* kompisars stöd:)
* djur:)
* spela gittar ensam:') 
* sminka sig:)
* elr bara vara helt naturlig.
jag dissar:

* djurplågeri.
* sånna som andvänder äkta päls som klädsel.
* skolan
* om man får ig på ett prrov
* ensamheten själv
* och att inte ha nån att va med


aja måste gå herrå.

aja kramen på er/alexandra(L)

god morgon:D

god morgon:D
nu hinneer jag blogga lite.
idag är det ju träning.
inte jätte kul, men om man vill bli bra så får man träna:D
vi ska träna teknik och kordination.
vi tränar i två timmar inomhus:)
vi kan börja räkna ner nu.
för på måndag är det 2 månader med marcus:')
4 dagar kvar:D
e så lycklig.

google pic.
texten är sjukt fin:'D


when i look at you.
i look at the sunshine in my life.

aja kramen på er//alexandra(L)

Sarah Dawn Finer! <3

Åh, grym sång..! Kärleksvisan ♥
Heeeeeeeeeeeeelt nostalgisk...!
"För att jag älskar dig, så som du är. Å jag vill ge dig allting jag har. Låt mig få bära dig när du är svag, för du betyder allting för mig. Va inte rädd, jag går bredvid dig."


ÄLSKART <3
/Emma <3

Morning! <3

Godmorgon bloggish <3
Alla kompisar verkar ha det skit just nu. Jag börjar grina, för dem mår skit.
Så vi får se hur dagen blir... Men jag hoppas på att den blir bra! 

Idag är det hoppträning på ridklubben! Gosh som jag längtat.. <3<3<3<3<3

Puss /Emma <3

Nya header kanske?!

Hejsan!
Funderar på att koda om bloggen helt och hållet. Denna headern vi har nu är ju fin, men kanske lite tom och ensam?
Jag vet inte.. :P
Men ja, vi får se! 


Nuvarande headern i miniatyr.


Kramis /Emma <3


mat+blogga+läxor:(

idag var det jag som gjorde mat:(
jag sa att jag ville, men jag årkar inte:(<3
inner nästan aldrig blogg.
har så mycket läxor:(
hoppas man får bra på språket.
går ganska bra, men man måste ju hänga med:)
aja bild kankse??:)
saknar den gamla tiden:((L)
det var så förjävla kul(L)
kommer alltid minnas det(L)

aja kramen på er// alexandra(L)

Dagens sminktips :D

Dagens sminktips!
Mineral foundation från Maybelline. Rätt bra, naturlig. 
Jag använder sällan sånt här, då jag är svindålig på att lägga på.. :p 
Men ah, denna är iallafall riktigt bra. Den ligger på 159kr tror jag.
Tips till er <3

NÅGON SOM TESTAT? VAD TYCKTE DU OM DEN ISÅFALL? 
ELLER HAR NI NÅGOT ANNAT TIPS PÅ FOUNDATION? - jag suger på sådant..


Kram Emma ♥

Godmooorning kära bloggish <3

Godmorgon! ♥
Idag är det tisdag. Alltså inte veckans mest uppskattade dag men... Helt sjukt jobbig lång, tråkig dag i skolan.
Kul?! - Nej?!...
Men nu ska jag ta på mig och äta frukost.<3

Morgonens låt blir denna. Helt sjukt vacker.. Hjärta på den! 


KOMMENTERA <3
puss. /Emma ♥

hej(L)

nu är jag med moa och tess(L)
143
vi har jätte kul;P
vi står ttyp bara vid spegeln;D'
vi har träning sedan.
har inte vart social alls ;(
inte meningen;(
bild:)


kramen på er// alexandra(L)

Plugga!

Nu har jag kommit hem ifrån skolan! Asbra dag ändå. Jag har varit rättså glad, och på sånglektionen så sjöng vi med mikrofoner! Galet roligt :D <3
Men nu så kommer Tonje. Vi ska plugga lite och så kanske vi går ut sen eller något! :) 

Ha det awesome slänge. Kolla gärna musik tipsen, några inlägg ner! :)

Kram. 
/Emma ♥


LITE musiktips, tema "pop/rock" asbra <3

Hej och godmorgon! <3
Mirja frågade om jag kunde lägga ut musik tips, och ja, självklart kan jag det. ^^

Och nej, allt är kanske inte superny musik. 
Jag lyssnar ofta musik, efter vilket humör jag är på, och jag älskar att lyssna på texten i låtar. Här kommer lite musik som jag lyssnar på. Jag har sjukt mycket mer, men tar med imorgon (?) <3
Ah, men här var lite musik i den stilen. Nästa gång blir de lite lugnare, eller blandat.. 

VAD TYCKTE NI? KOMMENTERA GÄRNA. <3<3

Förlåååååt <3

Gud, uppdateringen har varit galet sämst, förlåt. Men nu blir det uppdatering sörrö! <3
Dagen har varit sjukt bra med Therese! Vi var ute och fotade och lite sådant. Vi flummade! Bubbla ^^

Slänger in lite inlägg idag, eller i morgon på morgonen med lite olika musiktips osv. ♥

Kraam <3

ÄR med tess.

Nu är jag med tess, ses om några timmar, då jag inte vill sitta å blogga när jag är med kompis. 

Ses om en stund, /puss emma. ♥

Emma hissar & dissar igen :)• Att det är hoppträning på onsdag ♥
• De flesta är trevliga just nu mot mig (och andra) ♥
• Jag har hittat så enormt bra musik! ♥
• Att bloggen går bra & får kommentarer!! ♥
• Vi har skaffat bloglovin :)♥
• Det finns sjukt mycket snygga kläder ute i affärerna nu! ♥
• Att jag är rätt glad just nu. ♥
• Att jag vet vad jag får i julklapp! ♥• Jag har ingen egen häst.. 
• Jag inte har börjat tävla ännu med hästar :( :( 
• Jag känner på mig att de kommer bli lite snö iår :( 
• Vi har snart svenska prov :(
• Börjar bli trött.. 
• Jag har vart inne så mycket.. 
• Äkta pälsjackor och mössor. FET DISS PÅ DEEEE! 
• Att jag är så ful...

De var nog de jag kunde komma på för tillfället! :) Pusshej sålänge. <3

Idag är det söndag -.-

Godmorgon!
Idag är det söndag.. Jag gillar inte söndagar, för då vet man att det är skola dagen efter.. :( 
Men iallafall, Therese kommer idag <3
Vi kommer ha massa roligt! De vet jag ;) 
Men nu så ska jag äta frukost och fixa mig. :) 


KRAM! ♥

Tv + chips med dipp + godis <3

Har suttit & tittat på TV som jag på samma gång ätit MASSA chips med dipp och godis! :) 
Känner mig lite, ah.. jag vet inte.. Jag har nog FÖR MYCKET energi då jag vart inne ett bra tag nu. Jag behöver frisk luft plus motion känner jag! 
Tre posetiva saker med att det är skola på måndag är:
* Det är hoppträning på onsdag <3
* Sånglektioner på måndag <3
* Man träffar alla underbara kompisar <3

Förresten, jag har läst klart detta:

Nu ska jag chilla vidare :) 
Puss
Emma♥

Moa's header! :)

Nu får våran kompis Moa (som jag nu gjorde en header till) en stor fet länk :D 
http://xxmoaxx.blogg.se/ <3
Kolla in hennes blogg asså! :) 
Såhär blev hennes header: 


Btw: Följ gärna våran blogg via blogglovin /Alexandra o Emma ♥

Hej igen!!..

Hej igen! 
Nu ska jag hjälpa min kompis med hennes header! Allt för henne :D
Inte för jag är på just de humöret så jag känner mig kreativ men, men... 

Lägger upp en bild på headern sedan! :D

Kram /Emma ♥

Haha..!

Hade verkligen inget att göra, så jag fick tipset av en kompis att sminka mig och tupera håret! Vilket jag gjorde :D 
På bilden syns det inte riktigt lika mycket, men i verkligheten är de mer svart runt ögonen, och mer tuppering! Undra hur jag ska få ut allt sen :P♥


xD

Lugn dag?!

Åh, jag hatar verkligen lugna dagar!! 
Så, nu ska jag spela massa musik. Usch, HATAHATAHATA lugna dagar! :( 
Och så måste jag läsa klart den dära, "pojken i randig pyjamas" .. 
Följ gärna bloggen via blogglovin <3

/Emma♥

Försöker förklara lite om mig själv! :P /Emma

Nu ska jag försöka skriva lite intressanta grejer här *not* - typ humör & sånt.
MEN KOMMENTERA GÄRNA<3


Om jag ska beskriva mig själv, så är jag lite "olika". Jag kan vara väldigt sarkastisk och ironisk, det är jag inom familjen väldigt mycket. Haha, då kan jag sitta och verkligen störa mig på saker på tven. HAHA, ofta är jag väldigt trött och ibland irriterad då! :P
Men i skolan, är jag nog öppen, men ändå lite "bakåt". Jag försöker tänka mig för, till vilka jag säger saker till, och vad jag säger. Ibland tar mitt humör över. Haha, jag har min släkt "w" 's humör. ;) Akta dig!!! x) 
Min humor är lite speciell, konstig och helt och hållet galen! När jag väl är på humör, så kan jag flumma loss. Jag vill gärna att det händer saker hela tiden, då jag ofta inser, att de inte kan hända saker hela tiden, - dumma mig.. 

Asså, detta blev inte bra...! Aja :(

♥JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER, GAAAAAAAAAAAAAAAALET MYCKET♥


Kram /Emma<3

Godmooorning kära bloggish <3

Godmorgon! <3
Hoppas ni sovit lika bra som jag har gjort ;) 
Men idag så är det svinkallt, de tycker iallafall jag. Snart ser det väl ut såhär ute...

Men rätt mysigt ändå.. Sommaren är ju inte helt fel heller..! 


Men nu ska jag käka frukost, haha, får se vad jag tar.. Inte speciellt hungrig men.. HEHE!

Sedan, blir det ett spännande inlägg, som presenterar mig som person! <3

Puss, /Emma♥

Turkisk peppar + läsa läxa..!

Asså, fy vad jag hatar läxa!! Sitter och läser "pojken i randig pyjamas" som min mentor har kopierat upp till hela klassen som vi ska läsa innan lovet är slut. Surt. Den boken är riktigt tråkig. Den handlar typ om en pojke, som är tvungen och flytta, som träffar en annan pojke på andra sidan stängslet osv.. Ah.. 
Vi ska iallafall se den på bio om ett tag.. med skolan..


Men sitter iallafall och äter turkisk peppar, mums. Men nu är jag mätt på de. xP


Jag läser väldigt sällan. Tycker att det är enormt uttråkande.. 

HUR OFTA LÄSER DU? SVARA GÄRNA. <3

FÖLJ OSS VIA BLOGGLOVIN!! <3

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2094689/alexandraoemma?claim=uxuwz65wfn4">Följ min blogg med bloglovin</a>

Puss på er!! <3

Skor jag vill haaaa!!<3

Typ såhär såg skorna ut som jag hittade. Fast mest lik, var den skon till höger. Men vänsterns klack, var en sådan klack som skorna hade.
Vill ni att jag tar reda på märket? <3

PUSS /Emma♥

Dagens bloggstjärna blir.... ;)

DAGENS BLOGGSTJÄRNA BLEV... 

http://maddisenj.blogg.se/
Min motivering: "Snygg blogg, med så mycket energi och power. En satsande tjej, men ett grymt driv. Jag har inte följt hennes blogg, men dessa inlägg jag läst nu, är väldigt satsande. Förtsätt så tjejen!" ♥
Grattis, du är absolut en värdig vinnare. Du är en bloggstjärna.

Puss /Emma <3

Tooooonje :)

Hejhej igen!
Jag har nu varit ute med Tonje, och försökte göra en videoblogg, men den gick bara ut i massa trams.. He-he-he..
Plus så provade vi massa skor. Såklart med klackar :D Hittade ett par, som var så sjukt snygga, så jag tror jag dör!! Visar en bild, som är ungefär sådana sendan!!
Nu ska ska vi snart äta pitabröd :) Gott, gott! Plus så ska jag göra lite inlägg, och dags bloggstjärna inlägget till sedan. ;) Roligt värre asså! <3

Ha de bra så länge, puss /Emma ♥Dagens FILM TIPS! :)

Nu får ni kära läsare DAGENS FILM TIPS!
Jag är en sådan tjej, som inte gillar skräckfilmer, då det är otroligt sjuka filmer. Så jag håller mig till komendi och love ;)
Dagens filmtips är: 

Absolut en film, som är värd att se! Helt galet mysig och underbar. Både humor, och sådant som speglar en tonårings liv. Slutet av filmen är helt awesome<3
Jag älskar hur filmen beskriver och verkligen blandar humor, kärlek, sorg, man känner riktigt känslorna<3
DENNA FILM FÅR 5/5 hjärtan av mig. <3<3<3<3<3

Pussen, /Emma♥

Brooke knows best..!

Brooke Emma knows best :D
Sitter här och ser på Brooke knows best. Helt awesome program. Älskar de! :) 

Nu sitter jag här och fantiserar om titanic. Helsjukt ju! Jag har inte sett filmen, men får väl göra det. Jag får liksom tårar i ögonen av filmer som är sorgliga!! 

Puss på er /Emma♥

Sova?! Duscha?! Tv?!

Åh, jag blir så trött! Eller, jag är så trött. Vaknade kl. 9 av att mamma var uppe. Då gick jag med upp, åt, och la mig i soffan och chillade :) 
Men jag typ somnade i soffan, *smartass* och mamma bara "du sover inte va?" och jag bara "nej, självklart inte" helt seriöst..! Gud vad jag är konstig.. 

Iallafall, nu ska jag sitta och vänta på att jag ska duscha, sedan så blir det lite roliga inlägg, så får jag se vad jag hittar på under dagen. :)

Puss /Emma♥

Ett hjärta till er bloggläsare<3 Bilden togs för ett tag sen, med mina kompisar. (C)


trööt här asså;( (L)

alexandra leker ta kort(L) ;DDD


nu har jag vaknat:)
har jätte ont i ryggen...(L)
jag har ju vart på natt öppet.
HALLÅ ALEXANDRA CVAKNA LIKOSM, det är fan  FREDAG!!!:OOOOOOOO<3
jag gick litt nattöppet(lanet) halv 6 i onsdags(L)
väntade på kompisarna vid kyrkan...
(....)
sedan gick några avoss till lanet.
där satt jag viid killarna och försökte spela cs.
det var inget för mej...
dog jätte fort;)
tog lite cola av sean och MASSA godis :DDDDD
sedan gick jag ut igen.
(.....)
vi gick ner till ica oxå.
för första gången(L)
köpte energidricka för att hålla migg vaken HELA natten.
när vi kommpi tbx till lanet,fick man LITE ont i huvet.
var så himla hög volym.
åå träffade man calle:DD
asskön kille asså.
vi gick runt lite på stan(L)
då ringer det i fickan.
felicia vill att jag och hon ska va.
jag som satt vi kyrkogården får stracks gå tbx.
jag väntede i typ 10 minuter.
sedan gick jag HELT ensam tbx.
sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer(L)
:S(...)
jo en sak kommer jag ihåg ricktigt mycket. kommer nog alltid komma ihåg det...(L)

jag, felicia och calle hade gått runt kyrkogården.
vi hade jätte ont i benen.
så vi la oss ner på marken.
jag och felicia kollade på stjärnorna.
och så sjöng vi...
http://www.youtube.com/watch?v=7YcATzPbLFY
den är as bra:DD

vi gick tbx till nattöppet(L)
sedan gjorde vi typ ingen chilla spelade tvspel.
lyssna på musik:)
jag och felicia var as trötta:DD
men typ vid tre blev jag as pigg igen:)
jag oliver och calle försökte sova.
vi sov typ i en kvart på scenen.
det är drf jag har så ont imin rygg.
golvet var ju sten hårt(L)
jag sov typ inte jag bara blundade.
men både calle och oliver sov.
oliver fick inte missa bussen så.
vi gick ner till ica 07:15
:DD snacka om att vara pigg.
när han åkte iväg så...
gick jag tillbaka
då kommer emma pemmafågelskrämmma.
och hon ska oxå med en buss...
vi gick och väckte calle.
han var så gullig där han låg på golvet:D
BV
okej jag skricver jätte långt...vrf gör jag det.
det är ingen som intresserar er, men aja.
vvi gick ner till ica igen...(L)
när dom satte sig på bussen så...
bästemmde jjag mig för att åkta dit jag med så fort som möjligt.

när jag väl komm till dit så väntade jag till när kl halv tio.
då sov jag hela dan .
sov i åtta timmar:DD
är fortfarande trött.
och det är FREDAG:OOOOO
det var två dagar sedan jag GICK till lanet:ooo
as förvirrad:)

men nu sitter jag iaf i bilen påväg till motala.
sska på tjej gräj med min kusin.
sedan imorrn så ska jag på dop.
till mittt kusinbarn.
tiill min andra kusin.

aja kankse blir fler uppdateringar sedan.
utan så lång text.
ilu(L)
älskar dej marcus(L)

kramen på er// alexandra(L)


Helt galet snyggt! :o

ÅH, gud, jag blir salig på bröllopsklänningar! Så sjukt snygga!
Det är lixom en dröm, från när man är liten. Att få bära en snygg, princess klänning. Som man får ha på sitt bröllop. Helt galet sjukt..!<3

Titta bara va snygga dem är: (google bilder)


Detta var inte dem snyggaste jag kunde hitta men :P
Hittade några, som var galet mycket snyggare förut! Men nu hittar jag inte till sidan igen.... -.-
Men titta på http://asadesign.se/ hon har helt sjukt fina grejer. ♥

Puss /Er Emma ♥

Godmorgon <3

Godmorgon bloggläsare! :) Hoppas ni sovit gott!
Men iallafall, idag så har jag inte planerat något speciellt. Måste ju få ta de lungt och sova ut nu när det väl är lov.
Men idag så blir de väl att plugga lite och typ blogga. Kanske videoblogg..? Vi får se :D
Vill ni ha en videoblogg? Svara gärna.


"I miss a smile. From someone."

/Er Emma! ♥Dagens bloggsträrna! - Avgörs på fredag kväll i morgon!

Tävla om att bli DAGENS BLOGGSTJÄRNA och få länkning på bloggen!!
JAG utser vem som är en värdig vinnare. :)
Tävlingen avgörs på FREDAG KVÄLL, så titta in i bloggen då!
Kommentera denna inlägget och skriv "jag är med" - Så är du med och tävlar!!

SÅ KOMMENTERA NU INLÄGGET SÅ ÄR DU MED! ;)
Puss /Emma ♥

Åh gud, jag är sämst :o

Haha, jag råkade visst somna i soffan i två timmar. Haha! Har nu sett på Robinson och Lyxfällan, fast de va grymt tråkigt. Åt ju vinter vit med. Åh, nu är jag så less på den. o_o 
Plus, så blir uppdateringen skitdålig när man råkar somna! :) Men de inlägget jag hade tänk lägga in kommer sen, roligt va? ;)

Men nu ska jag sätta mig och greja ihop nästa inlägg. Galet roligt att se att statistiken går uppåt! Tack, tack åter tack<3

Puss. /Em ♥

Gammal bild. Möblera om rummet?!

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Ska jag möblera om rummet?!
Vad tycker ni?
Det är så himla skönt med förändring ibland..!

Såhär ser det ut just nu ungefär. Glömde säkert några saker. 
Tillexempel fönstret :P


Eller är denna varianten snyggare tror ni? Jag tror nog att denna varianten blir mysigare.
Får se lixom! :P

VAD SKULLE NI VALT, DE NUVARANDE, ELLER DEN NYA IDÉEN? TACKSAM FÖR SVAR! ♥

Puss /Em

Mums ;) plus lite till!

Åh, är verkligen helt galet galen i choklad! Jag har ju lixom två favoriter av Marabou, som jag inte kan leva utan!! Så klockrena alltså :) haha, klart jag kan leva utan dem, men dom är bara för goda. GALET GODA! :D
(google pics)

Marabou vinter, stort hjärta på den! ♥
Hoppas den kommer tillbaka detta året. Annars vet jag inte vad jag gör..

Och den nya "vinter vit". Så galet god! Synd att det är begränsad upplaga bara :(
STORT HJÄRTA på den med. ♥


Nu ska jag googla på langos! Vi bakade det igår på nattöppet, men vad är egentligen langos?! Hm, sjukt gott iallafall var det. Blev hur mätt som helst. :O Så nu pallar jag inte äta så mycket mer idag, fast jag åt lagosen igår.. HAHA! 
Nu ska jag fortsätta att kommentera bloggar då jag hoppas att vi får massa kommentarer tillbaka!<3

Puss /Em ♥

Så trött!!!!!!!!!!!

Asså ni kan inte ana hur trött jag är?! Men jag kan ju inte bara lägga mig och sova... Mitt på dagen lixom. ÅH! Men nattöppet var iallafall roligt, nästa gång får jag väl lana x) Mycket bra kompisar där! 
Aja, slänger in några bilder iallafall :) ♥


Jag i somras, när jag var med Issa. <3

Hehe, skor, ben? Instressant bild. - NEJ?!

Bild ifrån i somras, när jag och Rebecka var en hel vecka hos farmor. 
Bilden är heeeelt muppad.

Kissss /Emma<3

Uppe :)

Tjena! 
Jag och Matilda vaknade halv 10. Vi hade typ vart uppe hela natten. Sjuukt.. Jag är galet trött! Men nästa gång blir de nattöppet hela natten. 
Nu har Matilda åkt hem :'( Jag sitter med laptopen vid tven, och ser typ på MTV. De suger.. 
Nu ska jag chilla vidare, jag kommer typ somna! 

Kissss /emma♥

Nattöppet! :D

Nu har jag och Matilda och Tonje vart på nattöppet! Det var sjukt kul. Men vi ville inte vara där hela natten. Vi var då där till klockan 1, sedan så åkte vi hem. Vi bakade langos och bara hängde & chillade. Mysigt, mysigt :) 
Vi träffade en som heter Kajsa där, helt galet schysst! ♥

Nu ska vi fortsätta att gossa med Smulan, ♥


tja

nu är jag på lanet;)
as kul:)
tråkigt på samma gång!<3
aja går nu herrå...
kanske skriver mer sedan:)

musik

nu sitter jag och lyssnar på musik:)
dagen ord: Musik
vad är musik.
ett sätt att förmedla sina känslor.
ett annat sätt att prata.
skapa konsenvationer.
dom flästa såånger handlar om:
kärlek.
sorg.
känslor alltså.
 annars vanligt pop
elr R'N B

juat nu lyssnar jag på relight my fire:)
akit bra låt som vi ska på showbizz:)
 ni får lite bilder(L)look back. and dont forget.

dagens citat:)


jag ska strax ner till bussen och möta massa folk.
vi ska dyngna:)
nere på fridisgården.
lite päss
p.s komme rinte bli fler inlägg idag tror jag:)

kramen på er// alexandra(L)

Matilda kommer + klar.

Nu är det bestämt att Matilda ska komma. Roligt värre! :D ♥
Men iallafall, så har jag bakat micro-muffins och matat kaninen och Elins marsvin. Jag har också diskat och ringt några samtal. Jag har också packat upp en väska och sms:at mamma.
Nu ska jag damsuga upp allt hö, som ligger över golvet. Plus, sminka mig och ta på mig lite andra kläder. Allt inne mellan detta, ska jag hinna med och blogga. Självklart gör jag det! :D

Pussss /Emma♥
Galet seriös bild på mig och Matilda för ett bra tag sen! - GAMMAL BILD. 


Muffins + Muffins plus disk?

Nu ska jag fixa muffins i mugg. Jag har inte gjort de förr, men man gör typ muffins i mikron.. Måste bara testa! Men något recept har jag inte. Men spela roll? :D
Plus så ska jag mata kaninen som också heter Muffins, passande va? ;)
Och sedan ska jag försöka att vara duktig flicka och diska så mamma blir glad. Får se om jag orkar..!

Puss /Emma♥

Hektisk morgon :O

Herregud vilken morgon! Inte ett dugg hektisk. :( Gud vad tråkigt de blir.. 
Iallafall, så ska kanske Matilda sova hos mig, och så går vi på nattöppet. Inget bestämt men. 
Vi får se! :) 
Nu ska jag fortsätta med lite bloggidéer, ni får säkert se dem sedan! 

Kissss /Emma ♥


Dagens blogg! :)

- Skriv en kommentar i detta inlägget "jag är med"
så är du med och tävlar om att bli dagens blogg! ;)
/Emma♥

Jag "behöver" ... :)

Här kommer lite grejer inom hästsporten som jag vill ha. Det finns så mycket mer, men detta behöver jag faktiskt! Ska se om jag köper lite nästa gång jag ska in och shoppa lite grejer!

De vita skorna, är riktigt snygga tycker jag. Skitbra till vanliga träningar och typ gå i lera och skit i hagarna.. ;) 
Chapsen, är grymt snygga. Fast jag skulle vilja ha dem i svart. Strass stenarna är galet snygga, för, enkelt är bäst! :)
Spöt, ett helt vanligt allround spö. Behöver ett som är enkelt och stilrent. Detta var perfekt. 

Kissss /Emma♥

shenare:)

hej, idag har jag vart duktig.
jag har:
*städat rummet
*damsugit huset
*och massa annat skit:)

nu har jag äntligen
kommit hem till mamma.
som ni kanske förstår
så har jag skilda föreldrar.
sedan länge.
men iaf...

i helgen ska jag till Motala.
ska på dop.
då får man vara fin.
andvända systemkameran:)

det är min kusins barn som ska döpa sig.
Lukas Johnsson.
man ska ju träffa sina kusiner oxå.
och på tjej fest på fredagen:)
med min kusin;)
sofia och mattias .

jo imorrn ska jag dyngna:)
sketa kul:DDD

saknar alla fina folk:)

kramen på er// alexandra(L)

Mot stallet + mysigt regn... >.<

Nu ska jag till stallet med Sara snart.. GUD vad de regnar. Tittade ut genom fönstret nyss och fick en chock, - DEEE REEEGNAR!! 
Aja, nu har jag tagit på mig jeans och en tröja.. Ska nog gå ut nu, Sara kommer nog snart. Ska väcka syrran också. Hon sover fortfarande. Nej, nu måste jag skynda. 

Kissss /Emma♥


Frågestund - 2 frågor - svar.

Tänkte slänga upp en liten uppdatering, så det fick bli från frågestunden. Fick in typ 2 frågor, men det får bli bättring nästa gång då vi har en frågestund! Finns det inte massa saker ni vill veta om Emma och Alexandra egentligen?! Vi lovar ju att svara ärligt..
Men denna gången svarar bara jag, - Emma! 

Johan frågade: Varför startade du/ni en blogg?
Svar: Jo, det var nog mer så att jag och Alexandra "videobloggade" lite på skoj i skolan. Sedan på msn så frågade hon om vi inte kunde blogga, och jag tyckte det bara var en kul idé och nu är vi här ;) Haha! Det blir ju bättre update om man är två på bloggen så!

Miss P E frågade: Vad vill du bli när du blir stor?
Svar: Jag har mer nog "detta vill jag INTE bli" än "detta vill jag bli", men jag vill jobba med något kreativt. Typ, hästar, frissör, fotograf eller liknande. Tycker att det är så galet tråkigt att typ vara advokat..!

Där fick ni 2 svar på fråorna av mig, Emma. ♥ville bara säga:)...

hej igen:)
har inget att gör så får väll uppdatera mig lite:)
elr ah, jag ska uppdatera er om vad som händer här:)
jag kollade förut på en komentar och kollade på själva adressen:)
sedan insåg jag att den var en kille från min skola:)
blev skit glad:)
här kommer adressen.:)
bara för att jag vill reklamera dej:)

http://jjohankarlsson.blogg.se/

 bara för att han är:
 * as kulig
 * han heter johan:)
 * as charmig
 * skrattar jämt
 * bara hur kul som helst:)
 * we LOVE you

 kramen på dej/ er// alexandra(L)

heii(L)

idag har jag vrt i ''den fina staden''
jag var med massa roligt folk:)
vi hade jätte kul:)
sknar er redna ...(L)
har ingen bild på denna datorn så får bli repris:)
aja. bloggar mer sedan:)


kramen på er// alexandra(L)

I rummet :D

Hejhej! 
Nu sitter jag, Rebecka & Tonje i rummet. Haha, gud, lyssnar på minimelodifestivalen musik. Lite kul faktiskt ^^ 
Men här får ni en bild. Förlåt för den dåliga upptaderingen ifrån mig.. Men ah! 

Kissss /Emma♥


RSS 2.0